Profhilo

Profhilo is een anti-aging behandeling zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. Hierdoor kan men de huid verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.

* Vanaf €300

Omschrijving en Indicaties

Hoe gaat de behandeling?

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. Profhilo verspreidt zich heel goed dus er zijn maar een aantal injecties nodig om een geheel gezicht (of andere indicatie) optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand afhankelijk van de mate van huidveroudering. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.di

Behandeling voor

Deze behandeling is geschikt voor:

  • Gezicht
  • Hals
  • Decolleté
  • Handen
  • Bovenarmen

 

Deze behandeling is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler nog niet zien zitten.

Ook kan de behandeling goed gecombineerd worden met een filler of botox behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.