Over Mesoestetic

Bij Mesoestetic Pharma Group worden alle eigen producten vervaardigd. Dit is erg belangrijk om de kwaliteit en veiligheid te kunnen garanderen.

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic over de nodige medische ISO-normen. (!)

Met de hoofdbasis gelegen in Barcelona, produceert en verkoopt Mesoestetic uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies.

De productie- en controleprocessen ervan voldoen aan de strenge normen van de farmaceutische industrie.

Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en haar meer dan 35-jarige ervaring vertrouwen talloze artsen, professionals en eindgebruikers over de hele wereld op de veiligheid en effectiviteit van Mesoestetic;

* Prijs vanaf €150 (Genesis)

MESOESTETIC MEDICAL DEVICES AREA

De medisch-esthetische apparatuur en intradermale medische apparaten die door dit departement zijn ontwikkeld bevatten de nieuwste technologie om de effecten van onze gezichts- en lichaamsbehandelingen te versterken. Mesoestetic Pharma Group is het enige farmaceutische bedrijf in Spanje dat medische hulpmiddelen van klasse III fabriceert voor intradermale toediening voor de esthetische geneeskunde. Alle producten die door deze divisie worden ontwikkeld, hebben de bijbehorende CE-markering om aan te tonen dat ze voldoen aan de kwaliteits-, veiligheids- en werkzaamheidsnormen.

 
MEDICATIONS AREA

Mesoestetic Pharma Group heeft de capaciteit om medicatie te ontwikkelen, produceren en op de markt te brengen voor de behandeling van huidgerelateerde stoornissen, waaronder depigmentatie, genezing van littekens, vascularisatie of dermatitis.

BIOTECHNOLOGY, OBSERVATIONAL CONTROL AND SURVEILLANCE

Deze eenheden werken samen om veiligheids- en werkzaamheidstests uit te voeren op onze medische producten met behulp van zowel in vitro- als in vivo-technieken. De hoofdlijnen van het onderzoek van de eenheid Biotechnologie zijn depigmentatie, anti-aging en remodellering van het lichaam. De medische eenheid voor observatie en bewaking is verantwoordelijk voor een team van gerenommeerde internationale specialisten op het gebied van dermatologie en esthetische geneeskunde.
Mesoestetic Pharma Group biedt, als farmaceutisch fabrikant, al 35 jaar uitgebreide cosmedische oplossingen voor elk huidprobleem. Het merk geniet wereldwijd van een uitstekende reputatie bij plastisch chirurgen, esthetische artsen en dermatologen. Ze heeft deze uitstekende reputatie verkregen dankzij medische expertise en continu innovatief onderzoek naar de meest geavanceerde ingrediënten en technieken. De producten van Mesoestetic worden net daarom gezien als dé nummer één in corrigerende medische huidverzorging. 

Optimale resultaten die er voor zorgen dat u mooier, glimlachend en gelukkiger door het leven gaat.