Ons team

van specialisten

Maarten-VG

Dr. Maarten Van Genechten

 ESTHETISCH chirurg
 
“Mijn doel in esthetische aangezichtschirurgie is niet een specifieke overgestyleerde look te creëren. Mijn doel is harmonie te creëren in het aangezicht en een esthetische balans te vinden tussen de typische gelaatstrekken van een patiënt. De beste versie van jezelf zonder drastische veranderingen” Dr. M. Van Genechten is werkzaam als exclusief aangezichtschirurg. Hij behaalde het diploma arts aan de Universiteit Antwerpen in 2007 en deed na zijn basisopleiding tot aangezichtschirurg verschillende erkende fellowships in Australië. Na zijn chirurgische basisopleiding verfijnde hij zijn vaardigheden door gedurende 2 jaar een erkende fellowship “Head and Neck Reconstruction Surgery” te doen in het Royal Brisbane and Women’s Hospital in Brisbane, Australië. Daar specialiseerde hij zich in het uitvoeren van complexe aangezichtsreconstructies in het kader van hoofdhalsoncologie, congenitale aangezichtspathologie en aangezichtstrauma. Hier werkte hij onder supervisie van Prof. Dr. M. Batstone. Tijdens deze fellowship bekleedde Dr. M. Van Genechten tevens een positie als universitair docent aan de Universiteit van Queensland. Nadien vervolmaakte hij zijn kennis en kunde in de esthetische aangezichtschirurgie in Sydney Australië als fellow van de Australasian Academy for Facial Plastic Surgery waar hij gedurende 1 jaar werkte onder supervisie van chirurgen als Dr. T. Pincock, Dr. P. Gerarchi, Dr. M. Zacharia en Dr. A. Tsirbas en Dr. G. Marcells. Hier perfectioneerde hij zich in alle aspecten van de esthetische aangezichtschirurgie met de nadruk op face- en neklifts, neuscorrecties, bovenste en onderste ooglidcorrecties, wenkbrauwlifts, liplifts, oorcorrecties, botox- en fillerinjecties. Nadien trainde hij bij de wereldbefaamde facelift chirurg Dr. Neil Gordon in Connecticut USA. Als expert in deep plane face- en neklifts doet Dr. Van Genechten zowel primaire als secundaire face- en neklifts. De facelift die hij uitvoert is de deep plane facelift die vaak in combinatie met andere ingrepen in het aangezicht deel uitmaakt van een totale faciale rejuvenatie approach. Dr. M. Van Genechten is actief in verschillende professionele verenigingen en presenteert nationaal en internationaal frequent over esthetische aangezichtschirurgie.

Dr. Thierry De Smedt

 ESTHETISCH ARTS
 
Reeds lang streeft Dr. De Smedt naar een meer vreugdevol leven voor zijn patiënten. Uiterlijke schoonheid is hier een belangrijk deel van omdat dit ervoor zorgt dat mensen zich innerlijk ook beter gaan voelen. Dr. De Smedt streeft naar die schoonheid door zich te focussen op een verjongend effect van de huid en een structurele aanpak van de vorm. De juiste injectie op de juiste plaats maakt dat mensen opnieuw kunnen stralen. Na zijn assistentschap op de diensten Algemene Heelkunde en Plastische en Reconstructieve Heelkunde in o.a. het UZA realiseert Dr. De Smedt zijn ambitie om een goed esthetisch arts te zijn door het volgen van talrijke opleidingen, congressen en workshops. Elk jaar worden er nieuwe technieken en producten ontwikkeld die bijdragen in het streven naar die natuurlijke jeugdige schoonheid. Om tot de besten te behoren, is het daarom belangrijk om zich continu bij te scholen. RIZIV-nummer: 11814796009

Dr. Iulian Moga

 ESTHETISCH ARTS
 

Dr. Moga raakte gedurende zijn opleiding aan de KU Leuven gefascineerd door de wereld van de niet-chirurgische esthetische geneeskunde. Het was tijdens zijn masterstages en co-assistentschap, waar hij in verschillende geneeskundige disciplines aan de slag was, dat hij besloot om na de studies zijn geprezen medisch-technische vaardigheden te combineren met zijn oog voor esthetiek. Vanaf toen stond zijn doel vast: een specialisatie in de esthetische geneeskunde.

In 2021 studeerde Dr. Moga met onderscheiding af waarna hij zich voltijds op zijn passie binnen de geneeskunde kon gaan richten. Hij volgde intensieve binnen- en buitenlandse private opleidingstrajecten bij vooraanstaande arts-specialisten in het vakgebied. Door het voortdurend volgen van opleidingen, workshops en congressen blijft hij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de esthetische geneeskunde.

Sinds kort sluit Dr. Moga zich aan bij het team van Derma Clear Clinic waar hij zijn kennis en kunde inzet om ieders natuurlijke en jeugdige schoonheid te doen herleven of te accentueren. Vanuit zijn visie streeft hij naar een gezonde uitstraling alsook naar het benaderen van ideale gelaatsproporties, doch met behoud van de persoonseigen gezichtskenmerken die ieder individu zo uniek maken. Iedereen kan bij hem terecht voor een adviserend consult en een op maat gemaakt behandelplan volgens de niet-chirurgische approach. Dr. Moga voert behandelingen uit met botulinetoxine (BTX), hyaluronzuurfillers, Profhilo®️, skinboosters en platelet-rich plasma (PRP). 

RIZIV-nummer: 10644588000 

Faye Derma Clear Clinic

Faye Porteman

 lASERSPECIALIST
 

Faye is al van jongs af aan bezig met gezondheid en lichaam door middel van lichaamsbeweging. Hier begon ook haar interesse in schoonheid en verzorging. Haar passie voor de verzorging van de huid, met name huidverbetering, groeide na een reeks opleidingen.

Faye staat bekend om haar mooie natuurlijke resultaten. Ze hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en streeft naar natuurlijke behandelresultaten. Haar genesis behandeling, microneedling, tandbleaching, huidanalyses, peelings, laserontharingen en hydra derma clear facial zijn allemaal “best in class”.

“Ik prijs mezelf gelukkig dat ik dit werk met veel passie kan doen waardoor het meer aanvoelt als een hobby”. Kom gerust eens langs om je te laten verwennen door Faye en zelfs helemaal tot rust te komen!

Dimi

Zaakvoerder