Ons team

van specialisten

Dr. Thierry De Smedt

 ESTHETISCH ARTS
 

Reeds lang streeft Dr. De Smedt naar een meer vreugdevol leven voor zijn patiënten. Uiterlijke schoonheid is hier een belangrijk deel van omdat dit ervoor zorgt dat mensen zich innerlijk ook beter gaan voelen. Dr. De Smedt streeft naar die schoonheid door zich te focussen op een verjongend effect van de huid en een structurele aanpak van de vorm. De juiste injectie op de juiste plaats maakt dat mensen opnieuw kunnen stralen.

Na zijn assistentschap op de diensten Algemene Heelkunde en Plastische en Reconstructieve Heelkunde in o.a. het UZA realiseert Dr. De Smedt zijn ambitie om een goed esthetisch arts te zijn door het volgen van talrijke opleidingen, congressen en workshops. Elk jaar worden er nieuwe technieken en producten ontwikkeld die bijdragen in het streven naar die natuurlijke jeugdige schoonheid. Om tot de besten te behoren, is het daarom belangrijk om zich continu bij te scholen.

 

 

Dr. Iulian Moga

 ESTHETISCH ARTS
 

Dr. Moga raakte gedurende zijn opleiding aan de KU Leuven gefascineerd door de wereld van de niet-chirurgische esthetische geneeskunde. Het was tijdens zijn masterstages en co-assistentschap, waar hij in verschillende geneeskundige disciplines aan de slag was, dat hij besloot om na de studies zijn geprezen medisch-technische vaardigheden te combineren met zijn oog voor esthetiek. Vanaf toen stond zijn doel vast: een specialisatie in de esthetische geneeskunde.

In 2021 studeerde Dr. Moga met onderscheiding af waarna hij zich voltijds op zijn passie binnen de geneeskunde kon gaan richten. Hij volgde intensieve binnen- en buitenlandse private opleidingstrajecten bij vooraanstaande arts-specialisten in het vakgebied. Door het voortdurend volgen van opleidingen, workshops en congressen blijft hij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de esthetische geneeskunde.

Sinds kort sluit Dr. Moga zich aan bij het team van Derma Clear Clinic waar hij zijn kennis en kunde inzet om ieders natuurlijke en jeugdige schoonheid te doen herleven of te accentueren. Vanuit zijn visie streeft hij naar een gezonde uitstraling alsook naar het benaderen van ideale gelaatsproporties, doch met behoud van de persoonseigen gezichtskenmerken die ieder individu zo uniek maken. Iedereen kan bij hem terecht voor een adviserend consult en een op maat gemaakt behandelplan volgens de niet-chirurgische approach. Dr. Moga voert behandelingen uit met botulinetoxine (BTX), hyaluronzuurfillers, Profhilo®️, skinboosters en platelet-rich plasma (PRP). 

RIZIV-nummer: 10644588000 

Dimi

Zaakvoerder