Ontharing

Laserontharing

Met het meest gerenommeerde laserontharingstoestel bieden we op een zeer veilige en vooral comfortabele manier een laserontharingsbehandeling die zo goed als pijnloos is. Voor altijd verlost van die vervelende haartjes.

* Vanaf €30

Omschrijving en Indicaties

SHR is een gepatenteerde ontharingsmethode van Alma Laser die wereldwijd in ziekenhuizen gehanteerd wordt. Het is de enige klinisch bewezen methode qua laserontharing die zo goed als pijnloos is.

Een hoge energiepuls die blootgesteld wordt aan de haarzakjes kan huidbeschadeging veroorzaken. SHS gaat de dermis geleidelijk aan verwarmen tot een temperatuur die effectief genoeg is om de haarfollikels te gaan vernietigen en zo een hernieuwde haargroei te gaan verwijderen zonder schade aan het omringde weefstel toe te brengen.

Dankzij een hoge herhalingssnelheid van korte pulsen die diep in de dermis worden geleverd kunnen we een hoog vermogen en therapeutisch effectieve warmte-ontwikkeling bereiken. De Sweeping In-motion™-techniek van de applicator beweegt herhaaldelijk over het te behandelen oppervlak wat zorgt voor een volledige dekking, terwijl de ICE™ technologie het huidoppervlak afkoelt waardoor oppervlakkige brandwonden kunnen worden voorkomen en waardoor zo goed als pijnloze maar effectieve ontharing mogelijk is.

Behandeling voor