Hydra Derma Clear Facial

3-in-1 geavanceerd hydrodermabrasieplatform:
Exfoliëren, reinigen en hydrateren met behulp van de unieke 360° roterende tip en de uitzonderlijk sterke zuigkracht.
De beste behandeling voor het zuiveren en voeden van de huid.

Het DermaClear platform kan buitengewoon goed ingezet worden voor een op zichzelf staande behandeling, maar zeker ook ter voorbereiding van de huid op diverse cosmetische en esthetische procedures.  DermaClear is ongetwijfeld het meest effectieve platform voor huidverzorging wat momenteel beschikbaar is op de markt.

*Vanaf €150

De behandeling

DermaClear levert een unieke en innovatieve huidverzorgende behandeling en is onmisbaar in het voorbehandelingstraject voor esthetische en cosmetische procedures zoals: verwijderen van pigmentvlekken, tatoeages en ontsierende vaatjes, huidverjonging, verbeteren van een verslapte huid  en het verwijderen van lokale vetophopingen.


DermaClear maakt het mogelijk de huid te reinigen, exfoliëren, zuiveren en te hydrateren op een zeer effectieve wijze met uitstekende resultaten. Er is geen sprake van ongemak, irritatie of een hersteltijd tijdens of na de behandeling.

Behandeling voor

Oplossing in 3 stappen

Stap 1:

Reinigen en exfoliëren

Door middel van een zachte, maar efficiënte exfoliatie (peeling) worden poriën geopend, dode huidcellen verwijderd en wordt de nieuwe huid onthuld.

Stap 2:

Extraheren en Hydrateren

Vuil wordt, geheel pijnloos, verwijdert uit de poriën met behulp van zuigkracht. Dit proces bereidt de huid voor op het toedienen van antioxidanten en vochtinbrengende bestanddelen.

Stap 3:

Voeden en beschermen

Het toedienen van een serum met antioxidanten en hydraterende bestanddelen ter verbetering van de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid.

Een perfect zuivere en gezonde huid!

360° Roterend handstuk

Het roterende handstuk maakt het mogelijk een chemische en fysieke peeling op het zelfde moment uit te voeren.

Tip

De snel roterende tip heeft een krachtige zuigkracht. De tip is gemaakt van flexibele siliconen. Dit maakt dat de tip zacht en buigzaam is en voelt prettig aan op de huid. Er is een grote tip voor de wangen en het voorhoofd en een kleine tip voor de T-zone en de rondingen van het gezicht.

Opname van de bestanddelen

Door de gepatenteerde roterende tip worden de werkzame bestanddelen beter opgenomen in de dieper liggende huidlagen.