Over Derma Clear Clinic

Wie zijn we

Derma Clear Clinic heeft geïnvesteerd in de meest hoogwaardige en geavanceerde medische apparatuur op de markt om een veilige en effectieve oplossing te bieden voor quasi alle huidproblemen. Onze clinic werkt in verschillende trajecten zodat onze Derma Clear Skin Experts kunnen bepalen welke behandeling het best aansluit bij de noden van uw huid.

Een traject begint bij een intakegesprek om te bepalen wat de noden van jouw droomhuid zijn. Tijdens dit intakegesprek wordt tijdens een deskundige huidanalyse de nodige informatie zichtbaar waarmee we een compleet behandelplan kunnen opstellen.
Ons team van experts streeft naar snelle, langdurige en optimale resultaten die er voor zorgen dat u mooier, glimlachend en gelukkiger door het leven gaat.

Dimitri Van den bussche

Founder

Medisch Esthetische behandelingen

What We Do

Profhilo

Profhilo is een anti-aging behandeling zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. Hierdoor kan men de huid verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.

PRP

Platelet Rich Plasma betekent lichaamseigen plasma met een rijke concentratie aan bloedplaatjes. Het bloedplasma bevat groeifactoren die de aanmaak van bijvoorbeeld collageen en hyaluronzuur in de huid stimuleren. Hierdoor vindt een effectieve huidverbetering plaats.

Skinboosters

Een behandeling met Skinboosters zijn een voedende behandeling die speciaal ontwikkeld zijn om de huid langdurig te gaan hydrateren en de kwaliteit van de huid optimaal te gaan verbeteren. Deze zorgen voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit, een frisse uitstraling die wetenschappelijk is aangetoond.

 

Spierontspannende injecties

Met onze spierontspannende injecties keren we terug in de tijd. Hierbij creëren we een jong, fris en ontspannend gelaat.

 

Fillers

Door het verouderingsproces kunnen er rimpels ontstaan en wordt uw huid dunner. Onze injecties zorgen ervoor dat u er uiterlijk uitziet zoals u zich vanbinnen voelt.

 

Optimale resultaten die er voor zorgen dat u mooier, glimlachend en gelukkiger door het leven gaat.