Onze behandelingen

Spierontspannende en huidverbeterende injecties, fillers, PRP (vampire lift), medische peelings, laserbehandelingen, mesotherapie, microneedling,  Derma Clear Clinic biedt u een zeer uitgebreid aanbod aan medisch esthetische behandelingen. Wij zijn steeds up-to-date wat de laatste nieuwe behandelingen in de cosmetisch & medisch esthetische geneeskunde betreft en hanteren enkel technieken die echt werken.

Huidanalyse

Op basis van een zeer deskundige huidanalyse brengen we uw huidtype en huidproblemen in kaart zodat we u het meest efficiënte en doeltreffende behandeling en productadvies kunnen geven.

Hydra Derma Clear Facial

3-in-1 geavanceerd hydrodermabrasieplatform:
Exfoliëren, reinigen en hydrateren met behulp van de unieke 360° roterende tip en de uitzonderlijk sterke zuigkracht.
De beste behandeling voor het zuiveren en voeden van de huid.

Skinboosters

Een behandeling met Skinboosters zijn een voedende behandeling die speciaal ontwikkeld zijn om de huid langdurig te gaan hydrateren en de kwaliteit van de huid optimaal te gaan verbeteren. Deze zorgen voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit, een frisse uitstraling die wetenschappelijk is aangetoond.

 

Laserbehandelingen

Met het meest gerenommeerde laserontharingstoestel bieden we op een zeer veilige en vooral comfortabele manier een laserontharingsbehandeling die zo goed als pijnloos is. Voor altijd verlost van die vervelende haartjes.

 

Genesis

De Genesis van Mesoestetic maakt gebruikt van Smart Drivity technologie waarbij radiofrequentie, LED-licht en warmte zorgen voor collageen-en elastinestimulatie en lifting, maar ook voor een boost in de fibroblasten-activiteit, verbeterde bloedcirculatie en zuurstof in je cellen.

 

Microneedling

Microneedling is een zeer doeltreffende en efficiënte manier om absolute huidverbetering tot stand te brengen op gebied van acne en littekenvorming, foto-aging en hyperpigmentatie.

 

Medische peelings

Peelings zijn de ultieme oplossingen voor verschillende huidaandoeningen.

 

Mesotherapie

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic over de nodige medische ISO-normen. (!)

Tanden witten

Onze premium collection tandenlamp levert het beste en meest efficiënte resultaat in cosmetisch tanden bleken, door gebruik van de allernieuwste technologie. Smile!

 

Spierontspannende injecties

Met onze spierontspannende injecties keren we terug in de tijd. Hierbij creëren we een jong, fris en ontspannend gelaat.

 

Fillers

Door het verouderingsproces kunnen er rimpels ontstaan en wordt uw huid dunner. Onze injecties zorgen ervoor dat u er uiterlijk uitziet zoals u zich vanbinnen voelt.

 

PRP

Platelet Rich Plasma betekent lichaamseigen plasma met een rijke concentratie aan bloedplaatjes. Het bloedplasma bevat groeifactoren die de aanmaak van bijvoorbeeld collageen en hyaluronzuur in de huid stimuleren. Hierdoor vindt een effectieve huidverbetering plaats.

 

Profhilo

Profhilo is een anti-aging behandeling zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. Hierdoor kan men de huid verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.