Onze behandelingen

Spierontspannende en huidverbeterende injecties, fillers, PRP (vampire lift), profhilo, skinboosters, Derma Clear Clinic Antwerp (Brasschaat) biedt u een zeer uitgebreid aanbod aan medisch esthetische behandelingen. Wij zijn steeds up-to-date wat de laatste nieuwe behandelingen in de cosmetisch & medisch esthetische geneeskunde betreft en hanteren enkel technieken die echt werken.

Profhilo

Profhilo is een anti-aging behandeling zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. Hierdoor kan men de huid verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.

PRP

Platelet Rich Plasma betekent lichaamseigen plasma met een rijke concentratie aan bloedplaatjes. Het bloedplasma bevat groeifactoren die de aanmaak van bijvoorbeeld collageen en hyaluronzuur in de huid stimuleren. Hierdoor vindt een effectieve huidverbetering plaats.

Skinboosters

Een behandeling met Skinboosters zijn een voedende behandeling die speciaal ontwikkeld zijn om de huid langdurig te gaan hydrateren en de kwaliteit van de huid optimaal te gaan verbeteren. Deze zorgen voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit, een frisse uitstraling die wetenschappelijk is aangetoond.

 

Spierontspannende injecties

Met onze spierontspannende injecties keren we terug in de tijd. Hierbij creëren we een jong, fris en ontspannend gelaat.

 

Fillers

Door het verouderingsproces kunnen er rimpels ontstaan en wordt uw huid dunner. Onze injecties zorgen ervoor dat u er uiterlijk uitziet zoals u zich vanbinnen voelt.